2018. június 25., hétfő

Favágó - Chapter 08




Vivian
Favágás hangjára és kávé illatára ébredtem. Csendben hevertem és a látszó gerendákra bámultam, és hallgattam, ahogy hasad a fa odakinn. A fejem fölé emeltem a karom, nyújtóztam és élveztem a finom sajgást a testemben.
Jake úgy dolgozott meg a szájával, a kezével, a farkával, ahogy korábban elképzelni sem tudtam volna.



A fenekem, a puncim, még a mellem is fájdalmasan feszült meg. Használta a felgyülemlett vágyat, ami az elmúlt években torlódott fel bennem, és garantálta, hogy átérezzem, milyen is, ha egy igaz férfi basz meg.
Őszintén mondhattam, hogy még egy férfi sem bánt velem így, ilyen ösztönösen, ilyen intenzíven. A pasik, akikkel eddig voltam akár a döglött halak, olyanok voltak Jake-hez képest.
Erőt vettem magamon, és kiszálltam az ágyból, bár egy pillanatra megpihentem matrac szélén, ahogy az izmaim hasogattak. Fájdalmat éreztem a combjaim között, és ez felidézte, hogy miért is. A belső izmaim összerándultak, és újra elöntött a melegség. Mire új erőt gyűjtöttem, hogy felálljak, remegtek a térdeim.
Francba. Karikalábú leszek, az biztos.
Kerestem a köntöst, amit tegnap este viseltem, de aztán eszembe jutott, hogy a nappali padlóján lehet. De ahogy felkaptam, a komódon egy pólót és egy melegítőalsót pillantottam meg. Nem tudtam, hogy Jake nekem hagyta-e elöl, de felvettem. Amint felöltöztem, végigpillantottam magamon. A ruha lógott rajtam. Nyilván Jake cuccai voltak, hatalmasok rám. Illata körülölelt, és új vágy ébredt bennem. Nem valami parfüm volt, hanem Jake saját fűrészporos, férfias illata. Az én hegyi emberem elég nyilvánvalóan férfi volt tetőtől talpig.
Az én hegyi emberem?
Egy éjszaka után máris a magaménak tekintem? Emlékeztettem magam, hogy van egy életem a városban, és amint vége van ennek a hétnek, magam mögött kell hagynom mindezt. Jake-et is beleértve. Nem tudtam, ez miért is bántott annyira. Nagyon fájt a gondolat, hogy hátrahagyjam a férfit, aki ráébresztett, hogy ilyen szenzációs gyönyör létezik, és olyan szabadság, amit még soha nem éreztem.
Az ablakhoz léptem, elhúztam a függönyt, de nem láttam rá az udvarnak arra a részére, ahol Jake a favágós dolgot csinálta. A szobából átleptem a konyhába és felvidított a teli kávéskancsó látványa. Elővettem egy csészét, megtöltöttem és miközben kortyoltam, kibámultam a mosogató feletti ablakon. Általában cukorral és tejjel iszom a kávém, de a tegnap éjszaka után szükségem volt egy lórúgásra, hogy rendesen felébredjek.
Végül a hátsó ajtóhoz léptem, kinyitottam, és kiléptem a kis tornácra. És megpillantottam őt.
Bakancsban volt, egy kopott farmerben és fehér pólóban. De a polón átütött az izzadság, és az izmai keresz sejlettek a nedves anyagon, és engem máris elöntött az izgalom. A korlátnak dőltem, a csészét szorongattam és csak élvezkedve bámultam, ahogy Jake kétkezi munkát végez. A feje fölé emelte a fejszét, és mintha lassított felvételen figyelném láttam, ahogy a bicepsze megfeszült az erőtől. Aztán a fára zuhant a fegyvere, félbehasította. Jake máris megragadta az új hasábot, a tőkére állította, és megismételte a mozdulatsort.
Még egy pár percig megállás nélkül dolgozott, aztán a tőkének támasztotta a fejszét, és lehántotta magáról a pólóját.
Nos, a francba is, ez olyan volt, mint egy személyre szabott pornófilm. Hátranyúlt, a lapockája között megmarkolta a pólót, és úgy húzta át a feje felett. Amint a kezében volt, beletörölte az arcát, és én csak bámultam, ahogy az izmai megfeszültek, elernyedtek ahogy mozdult. Aztán félrehajította a pólót, és újrakezde a favágást.
Vagy nem volt a tudatában, hogy úgy pásztázom, mint egy kívánós apácanövendék, vagy szerette mutogatni magát. Akárhogyis, nem akartam megtörni a koncentrációját azzal, hogy tudatom, itt vagyok.
A gerince mellett izzadság gyöngyözött és én összeszorítottam a combjaimat. A pokolba is, abból, hogy mennyire felizgultam csak a látványra, nem is gondolnád, hogy mekkorát dugtunk tegnap éjjel.
A favágás teljesen más értelmet nyert számomra, ahogy Jake-et figyeltem.
Nem tudom, hogy mennyi ideig figyeltem, de mire az utolsó hasábot is félbehasította teljesen eláztam a combjaim között, és a mellbimbóim majdnem keresztülszúrták a pólót, amit viseltem.
Jake megfordult, egymás szemébe néztünk, és esküszöm, éreztem, ahogy a vágya belémszúrt. Egy hosszú pillanatig egyikünk sem mozdult, aztán erőt vettem magamon, felegyenesedtem, a korlátra tettem a csészémet, és mély lélegzetet vettem. A mellemre pillantott, és kétségem sem volt afelől, hogy látta-e, milyen merevek a mellbimbóim.
A hang, amit hallatott meglehetősen állati volt, és megborzongtam tőle. Aztán láttam, ahogy valami megváltozott a tekintetében, mielőtt megindult felém, mintha készen állna arra, hogy azonnal meghágjon.
Istenem, reméltem, hogy meg akar hágni.


Jake
Ráfoghattam volna kielégíthetetlen szexuális étvágyamat arra, hogy évek óta ignoráltam az élet ezen aspektusát, de az igazság az volt, hogy volt valami Vivianban, amitől egy pillanat alatt eleszítettem az önuralmamat.
Olyan vadul és keményen basztunk tegnap éjjel, hogy megdöbbentem, hogy megint felállt, de a döngölőm a lábam között máris felhorgadt. Amikor észrevettem, hogy figyeli, ahogy fát vágok, mintha azt képzelné maga elé, hogy meztelen vagyok, csak arra bírtam gondolni, hogy miként dönteném a korlátra és döngetném meg alaposan hátulról.
És úgy terveztem, hogy most meg is teszem.
A finomságok és úriemberség majd akkor jön, ha mindkettőnket kielégítettem. És tudtam, hogy kívánja a farkamat, mert az arckifejezéséről sikított, hogy "bassz meg azonnal".
A meztelen seggére akartam tenni a kezem, a puncijába akartam temetni a farkamat, és egy percig sem akartam tovább várni.
Másodpercek alatt a tornácra léptem, megálltam előtte és morogtam a gyönyörűségtől, hogy milyen jól nézett ki a ruháimban. De most ideje volt, hogy levegye őket.
Vonzóan vadnak tűnsz – lehelte.
Pontosan így éreztem, ha ránéztem.
Vetkőzz – utasítottam.
Láthatóan megborzongott, de azonnal engedelmeskedett. Szinte doromboltam a gyönyörűségtől. Tudtam, hogy nem tartok ki, de most éppen nem kitartásom volt a lényeg, hanem az, hogy mind a kettőnket hamar a csúcsra juttassam.
Egy másodperc alatt megszabadult a felsőtől és a melegítőnadrágtól, és egy percig csak bámultam, hogy magamba szívjam a látványt. A cickói nagyok voltak, a mellbimbói sötétrózsaszínek. Hosszú, vörös haja hullámokban terítette be a vállát, és a vörös, rövidre nyírt punciszőr látványától megugrott a farkam.
A vörös kibaszottul a kedvenc színem.
Kapkodta a levegőt, de nem válaszolt. Már mondtam neki, de nem érdekelt. Mondani akartam megint.
Kigomboltam a farmeromat, lehúztam a zipzárt és megmarkoltam a farkamat. Megsimogattam, és az előváladék máris megjelent a résben, és az egész testem megfeszült, ahogy máris készen álltam. Figyelte, ahogy verem a farkam.
Tetszik? – És a kezemben tartottam a dákót. Felé mutatott.
Bólintott.
Fordulj meg – utasítottam, és amint irányba került, mögé léptem. Jobb kezemmel megragadtam a seggét, és megráztam a húst. Aztán rápaskoltam, és felmordultam csattanással egyidőben. Újra belemarkoltam és figyeltem, ahogy teljesen kipirosodott a bőre.
Vivian a válla fölött pillantott rám.
Meg fogsz baszni, vagy mi lesz?
Azt akarja, hogy megbasszam? Ó igen, szét fogom kefélni.
A derekára tettem a tenyerem, aztán felcsúsztattam a gerince mentén. Amint a háta közepére értem lefelé nyomtam. A korlát fölé hajolt, a cicije szabadon lengett a fa fölött, és lábát szétterpesztve állt. Előrehajoltam, hogy jó belátást nyerjek a kitárt puncijára, és alig vártam, hogy megadhassam neki, amit akart.
Megmarkoltam a faszom, a bejárathoz tettem és egy erőteljes lökéssel a puncijába temetkeztem. Mint a ketten felnyögtünk; én megmarkoltam a csipőjét és behunytam a szemem. A farkam lüktetett benne, és ahogy puncija összeszorult körülöttem, majdnem azonnal megtöltöttem a spermámmal. Megmarkolta a korlátott és nyöszörgött.
Igen, jól meg fogom baszni; addig, amíg újra és újra nem sikítja a nevemet. Ha visszamegy a városba, minden alkalommal eszébe fogok jutni, ha farkat kíván.
A gondolat, hogy elmegy és másik férfi érinti majd, vörös ködbe borította előttem a világot.
Vivian az enyém. A puncija, a mellei, a segge... minden porcikája az enyém.
Az enyém vagy – kimondam, még mielőtt megállíthattam volna magam. A pokolba is, még nincs huszonnégy órája, hogy ismerjük egymást, és én már nem bírok magammal, teljesen birtokba akarom venn. De nem vontam vissza, és mikor végzünk egymással, Vivian is tisztába lesz azzal, mit is jelent, ha valaki birtokolja.
Lökni kezdtem, ki-be, gyorsabban és keményebben, próbáltam olyan mélyre jutni, amennyire csak tudtam.
Jake – nyöszörögte.
Igen, imádtam, ahogy a nevemet mondta, amikor kitöltötte a farkam. A segge beleremegettt a lökéseimbe, mind a ketten nyögtünk, és tudtam, hogy imádja minden pillanatát.
Istenem, igen! – kiáltott fel és a felvágta a fejét. Előrenyúltam és megragadtam a haját és tartottam, hogy a torka ívbe feszüljön, mialatt ki-be jártam benne. Jézus, a hangoktól amiket hallatott megfeszültek a golyóim. Nem akartam még elmenni, nem amíg ő el nem élvezett, nem, amíg rá nem jön, hogy hozzám tartozik. De a fenébe is, nagyon közel jártam.
Már megizzadtam a favágásban, de újabb patakok kezdtek formálódni az arcomon, a mellkasomon ahogy erőteljesen döngöltem.
Elélvezek – suttogta, a szája elnyílt, a szemeit lehunyta.
Kibaszottul ideje, mert már alig bírtam visszatartani magam.
Kicsit hátrébb léptem, és néztem ahogy a faszom újra, és újra belesüpped, figyeltem, ahogy a puncikrémje a farkamon csillog, és minden elhomályosodott körülöttem. Aztán éreztem, hogy a punciizmai összerándulnak körülöttem, és én is megállíthatatlanul elélveztem.
Teljesen belétemetkeztem, a kezem a háta közepén tartottam, hogy meg ne mozduljon, és megtöltöttem a testét a spermámmal. Még egyszer felmordultam, ahogy a gecim utolsó cseppje is belélövelt. Amint kiürültem, kihúzódtam belőle és néztem a punciját. Megfogtam a segge félgömbjét, és széthúztam, hogy lássam, ahogy a fehér krém kicsöpög.
Ez kibaszott szexi – mormoltam és a hüvelykujjamat végigsimítottam a szűk kis lukacskán. Ujjamat, ami most a saját váladékomtól volt sikamlós belécsúsztattam.
Ide tartozom – mondtam, megerősítésképpen. Még egyszer a fenekére csaptam, visszacsomagoltam a farkam a nadrágba és felsegítettem Viviant. Remegtek a lábai és hazudnék, ha azt mondanám, hogy ettől nem lettem baromi büszke.
Meg akartam mondani, hogy nem kell elmennie, hogy itt tölthetné a hetet, velem. De nem az a fickó vagyok, aki erőszakosan próbálja a másikat meggyőzni. Tudtam, hogy élvezi az időt, amit velem tölt, de ez nem jelent azt, hogy feltétlenül az ágyamban szeretné tölteni a vakációjából hátramaradó napokat, úgy, hogy a farkamat tartja a combjai között.
Bár az ötlet eléggé csábító volt, annyira, hogy már majdnem ki is mondtam, és megkértem, hogy maradjon. Helyette inkább felszedtem a ruhákat a földről és visszaadtam neki.
Mi volna, ha megetetnélek, aztán kitalálnánk, hogy jutsz vissza a kunyhódba?
Az isten szerelmére, nem is akartam arra gondolni, hogy elhagy. Vivian lenézett a tornác pallóira, nem mondott semmit, csak bólintott.
Igaz. Vissza kellene mennem a helyemre, nem?
Engem kérdezett, vagy saját magával vitatkozott? Nem tudtam, de nem akartam úgy tenni, mintha nem olyan lennék, mint amilyen vagyok. Én nem találgatom a gondolatait. Akartam őt, de azt akartam, hogy ő is annyira akarja, mint én.
Előreléptem és lepillantottam rá. Világoskék szeme tágranyílt, és semmi másra nem vágytam, minthogy eszméletlenre csókolhassam. De inkább kimondtam, ami segít neki, hogy megértse, mit is akarok.
Az elmúlt nap egészen kibaszottul csodálatos volt.
Hallottam, ahogy élesen beszívja a levegőt, aztán bólintott.
Az volt. – Halkan mondta, mintha habozna, hogy mit is mondjon.
Nem ismerlek eléggé... – elmosolyodtam, mert elég intim módon ismertem, de biztos voltam benne, hogy tudja, mire gondolok – És te sem ismersz engem, de szeretnék ezen változtatni.
Elég gyenge próbálkozás volt arra, hogy megtudjam, akar-e tőlem többet, mint amin eddig keresztülmentünk, de tisztázni akartam a szándékaimat.
Nem voltál nővel...
Ennek semmi köze ahhoz, hogy mit akarok tőled és ahhoz, hogy szeretnélek minél jobban megismerni. – És tényleg így volt, éreztem a csontjaimban. – Mielőtt ideköltöztem volna, volt egy barátnőm.Tulajdonképpen szerelmes voltam. A városban éltem, zsúfolt utcák, rengeteg ember. Csapdában éreztem magam, és nem úgy tűnt, hogy az életem a jó irányba halad. – Fogalmam sem volt, miért nyílok meg ennek a nőnek, de nem hagyhattam, hogy anélkül menjen el, hogy megértené, mi a helyzet. Jól éreztem vele magam, és nem akartam elveszíteni. – Miután a nőm megcsalt, otthagytam mindent és mindenkit. Nem akartam részt venni abban a szarban, még akkor sem, ha ez azzal járt, hogy senkit nem látok többé. Csak le akartam lépni.
Én... – kezdte, de aztán elhallgatott és félrepillantott.
Nos, bassza meg. Megdörzsöltem a szakállam, aztán sóhajtottam. Olyan régen nem voltam nővel, hogy biztos elfelejtettem, hogy is kell ezt csinálni.
Gyorsan ment – mondta pár másodperc után.
Úgy – feleltem, mert ez volt az igazásg. Nem mondott semmi mást, felvette a ruháit, és a helyzet egyszerre nagyon kínossá vált. Nem olyan régen mélyen belemerültem, az isten szerelmére, miért volt most kínos a csönd, nem is értettem. – Gyere, megetetlek. – Békén hagyom egy kicsit, túl sok mindent mondtam ki egyszerre.
De egy dolgot tudtam, nem engedhettem el örökre, még akkor sem, ha azt mondta, hogy ez csak egyszeri alkalom volt. Ha időre volt szüksége, ok, adok neki időt. De nem maradok tőle távol örökre.
Megízleltem, és függővé váltam tőle.
Az enyém volt.


N.Zsebi

2 megjegyzés:

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork