2018. június 19., kedd

A szűz: V. fejezet


5.        fejezet

Isabel
                                          
A testem tűzben égett, a bőröm bizsergett és minden, amit akartam, az Quinn volt. Őrült, birtokló tekintettel figyelt, mintha arra készülne, hogy átszakítja a bőrét.

Ugyanígy éreztem magam jelen pillanatban, mintha képtelen lennék lélegezni, hacsak nem emlékeztetem magam rá.
De azt is sejtettem, hogy talán ideges, talán azt hiszi, hogy csak a történtek miatt akarom mindezt. Igen, elég hirtelen volt, azután, amiket elmondtunk egymásnak, de ez a pillanat tökéletesnek látszott, semmi mást nem akartam, nem akartam, hogy amiatt aggódjon, hogy nem akarom mindezt.
-       Akarom. Akarlak téged. – Mondtam újra határozottabban. Szükségem volt rá, hogy kétség nélkül tudja, én is akartam.

A mellkasa mélyéről tört fel ez a mély, morgáshoz hasonló hang, aztán már rajtam volt, keze a mellkasomon, ajka a nyakamon. Kissé elmozdult, éreztem az erekcióját a hasamnak nyomódni: hatalmas, kemény rúd, amitől a puncim összeszorult. Nedves voltam, szinte obszcénul, de sejtettem, hogy mielőtt végül mélyen magamba fogom érezni őt, még sokkal nedvesebb leszek.
-       Mutasd meg, hol akarod, hogy megérintselek, Isabel! – Mondta Quinn, hangja rekedt morgás volt a torkom oldalán.
Remegett a kezem, de felemeltem és megragadtam Quinn sokkal erősebb kezét, lassan a testünk közé vezettem. Nehezen lélegzett, meleg lehelete a bőrömet érte, amitől még jobban kipirultam. Nem tudom mi ütött belém, de nem akartam lassan, nem akartam romantikát vagy lovagiasságot, annak ellenére, hogy ez lesz az első alkalom. Quinn-nel akarok lenni, a sráccal, akit szeretek, nem érdekelt, hogy fog megtörténni, amíg megtörténik most rögtön.
A kezét a hasam alá süllyesztettem és megdermedtem. Hallottam a szívem dübörgését a fülemben, a torkomban is éreztem.
-       Tedd meg, bébi! – súgta a fülembe. – Mutasd meg, hol akarsz engem!
Lejjebb vezettem a kezét, amíg pont a combjaim közé nem ért. Érezni fogja mennyire nedves voltam? Tudni fogja, hogy a tenyere gyengéd nyomása a puncimon hihetetlen érzés?
Felnyögött, férfiasságát a hasamnak tolta.
-       Pont itt akarsz engem, bébi?
Bólintottam. Olyan szürreális volt a helyzet, Quinn-nel lenni, de Istenem, olyan helyesnek érződött mindez. Elkezdte a tenyerét fel-le dörzsölni, annak ellenére, hogy farmert viseltem, éreztem az elektromosságot végigszáguldani magamban.  A csiklóm úgy lüktetett, mint a szívem, ami gyors ütemben dobogott. Nem akartam előjátékot, nem akartam az időnket elfecsérelni. Túlfűtött és vágyakozó voltam, most akartam Quinn-t.   
Eltoltam, mire felnyögött. Lesüllyesztettem a pillantásomat az ágyékához, amit a nadrág eltakart, láttam az erekciójának tetszetős körvonalát, amint a farmerének nyomódott. Uram Isten, hatalmasnak látszott. Lenyúltam a gombhoz és a farmerem cipzárjához, kinyitottam őket, és lehúztam a farmert a combomról.
A fejét rázta.
-       Meleg ágyban kellene lenned, Isabel, nem itt kint a mezőn a kocsimnak nyomva.
-       Mit számít, amíg együtt vagyunk?
Újra felnyögött.
-       Itt helyben megölsz! – Lenyúlt és megragadta magát a farmerén keresztül.
-       Engedd meg, hogy megnézzem. – Suttogtam, bátornak éreztem magam, nem úgy viselkedtem, mint a szégyenlős énem.
Sokáig nem mozdult, végül hallottam, hogy lesiklik a cipzár, lesiklott a tekintetem, hogy megpillantsam, amit feltár előttem.
Amikor kihúzta a férfiasságát, a szívem a torkomba ugrott. Hatalmas volt, vastag és hosszú, a csúcsa kissé szélesebb. A tenyerével körülfogta a farkát és simogatta magát, miközben a mellkasomra meredt.
Meg akartam érinteni, megnézni, hogy csakugyan olyan kemény és sima volt, mint amilyennek kinézett.
Anélkül, hogy tovább töprengtem volna rajta, előreléptem párat, félretoltam a kezét, és a szemébe bámultam.
-       Érints meg, Isabel! – Mondta Quinn rekedt hangon.
Megtettem. Körülfogtam a kezemmel a hosszát és figyeltem, ahogy a szeme lecsukódott, a szája pedig ellazult. Elkezdtem fel és le dörzsölni a tenyeremmel a hosszán. A farka éppolyan kemény volt, amilyennek tűnt, a bőre meleg és selymes, könnyen mozgattam a kezemet hosszán.
-       Kibaszottul el akarok veszni, Isabel.
Mély levegőt vettem.
-       Én már elvesztem érted, Quinn.
Ezután közelhúzott magához, ajka az enyémen volt, megdugott az ajkával és a nyelvével. Nem volt más szó, amivel leírhatnám, mit csinált velem abban a pillanatban. Az autónak feszültünk, a motorháztetőnek támasztottam a hátam. Hosszú másodpercekig egymásba gabalyodtunk, de amikor elhúzódott és hátralépett, nem moccantam, meg sem kérdeztem miért állt le. Hallottam a kavicsot csikorogni a lába alatt, ahogy elsétált, majd hallottam nyílni és záródni a csomagtartót. Amint újra mögöttem volt, lesegített a motorháztetőről, leterítette a takarót a földre, majd segített elhelyezkedni rajta.
A hátam alatt a takaró puha volt, rajtam elterülve Quinn kemény testét éreztem. Az a része a földnek, amit kiválasztott elég lapos volt, hogy ne legyen kényelmetlen, de olyan átkozottul felizgultam, hogy nem hiszem, hogy érzékelnék bármilyen kényelmetlenséget semmilyen módon.
Igazság szerint, sohasem képzeltem el semmilyen különleges élményt, milyen legyen az első alkalmam. Az egyetlen dolog, amit elképzeltem, hogy Quinn-nel történjen meg. Mindez most megtörténik, és nem tudok elképzelni tökéletesebb időt vagy helyet.
Arra gondoltam, hogy vele lehessek. 

Lexy 

3 megjegyzés:

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork